Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Google Translate Deutsch AaltenUnited

AaltenUnited
Goede Vrijdag 15 april 2022 op de Markt in Aalten

Een nieuw muzikaal evenement waarmee Stichting Aalten Promotie de evenementen dit jaar gaat starten. Een mooie samenwerking van Nederlandse en Duitse muzikanten dicht aan de grens! Opening 18:00 uur door Locoburgemeester Gudrun Kopper (v) van Bocholt en Burgemeester Stapelkamp met daarna aansluitend een muzikaal programma o.l.v. de Perfect Showband.
Afwisselend zal de Perfect Showband spelen met Nederlandse en Duitse muzikanten.


De tijden voor AaltenUnited zijn bekend! 17 tot 18 uur inloop.
Om 18 uur officiële opening met aansluitend de aftrap van Sarah & Mitch met daarna de optredens van Sarah Hübers | Mitch Lodewick | Der Zwiebel.
De Perfect Showband start rond 20 uur tot einde.
- Entree vrij -

Meer over de muzikanten onder de poster

 

Sarah Hübers | Sarah komt uit Bocholt en speelt al sinds haar 8e jaar tijdens vele evenementen. Sarah, nu 16 jaar, won vorige jaar de finale van het in Duitsland populaire programma 'Dein Song'. Tijdens AaltenUnited zal ze naast haar eigen nummers ook samen met Mitch het podium betreden.
'Ich freue mich schon mega' schrijft Sarah op facebook.
Afgelopen weken was Sarah opnieuw groots in het nieuws. Ze is gevraagd de titelsong te zingen voor het ZDF programma Abenteuer Lissabon voor Die Jungs-WG.

Kijk en luister hier via Youtube naar meer van Sarah Hübers

Mitch Lodewick is al jaren een graag geziene muzikant tijdens de evenementen in Aalten.
Hij deed succesvol mee aan 'Idols' in Nederland en Duitsland en met 'Deutschland sucht ein Superstar. Mitch's lekker akoestische nummers zullen als eerste klinken vanaf het podium op de Markt tijdens AaltenUnited. Ook zal hij enkele nummers spelen met Sarah.

Kijk en luister hier naar meer van Mitch Lodewick op Youtube

Perfect Showband behoeft eigenlijk geen introductie. Voor degenen die minder vaak hebben mogen genieten van de super dynamische band:
Hun optreden is een “rollercoaster” van hits van toen tot de hedendaagse top50. Alles staat in teken van interactie met het publiek en er samen een feest van te maken. 100% live beleving!
De Perfect Showband:
6 Multi instrumentalisten waarvan vijf muzikanten en een geweldige zangeres!

Zwiebel | Andres 'Zwiebel' Swiatlowski uit Bocholt is een volbloed muzikant die liedjes uit en over het leven viert. Soms alleen, soms in een duo, trio of kwartet, altijd een belevenis!

Gemeente Aalten Gemeinde Bocholt
Jumbo Leussink Aalten Hema Aalten
Facebookpagina welkominaalten van Stichting Aalten Promotie Facebookpagina WinkeleninAalten
   
   

Home AaltenOranje